søndag 29. mai 2011

Smakebit på en søndag #1

Denne torsdagen ble jeg med på ”Boktema” for første gang. Et annet fast bloggtema er bloggeren Ladybugs En smakebit på søndag. Dette går ut på å åpne den boka man leser nå og skrive ned noen setninger fra boka, uten å røpe for mye selvsagt.

Jeg har nettopp avsluttet en bok, og har ikke kommet i gang med en ny ennå. Men neste bok på listen er Linda Olsons “La meg synge deg stille sanger” som jeg har fått anbefalt fra flere hold, så er spent på den.

Bokens første kapittel starter slik:

“På reisen hadde det vært vind og snødrev, men da mørket falt på, sluttet det å blåse og snøen la seg. Det var den første dagen i mars. Hun hadde kjørt fra Stockholm i den gradvis tettere skumringen som umerkelig gled over i natt. Det hadde vært en langsom reise, men hun hadde fått tid til å tenke. Eller slette minner”.

Gleder meg til å fortsette på denne boken!

Finn søndagens smakebiter fra de forskjellige bloggerne på Ladybugs blogg; Flukten fra virkeligheten.

5 kommentarer:

 1. Jeg leste denne tidligere i år. Syntes den var litt anderledes enn mye jeg har lest, og en trenger å ha litt papir stående da det er kapitler med høy snufsefaktor. Ellers synes jeg den er en helt grei bok, men alle hadde så skrytt så vanvittig av den at jeg hadde satt forventningene litt vel høyt er jeg redd ;)

  SvarSlett
 2. Har begynt å lese på den, og jeg er allerede svært grepet av det noe merkelige men fine vennskapet mellom de to kvinnene. Liker språket og "drivet" i fortellingen. Har ikke kommet langt nok til å gjøre meg opp en endelig mening ennå, men så langt ser det bra ut:)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for en fin smakebit, May Brit. Denne fikk jeg anbefalt av en dame jeg gikk på regnsskapsskole med i fjor, den hadde vært populær i lesesirkelen hun var med i.

  SvarSlett
 4. Fin smakebit. Eg har ikkje heilt klart å bestemme meg om eg vil lese den enno, så eg ser fram til omtalen din når du er ferdig.

  SvarSlett
 5. Omtale klar om noen strakser:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...