torsdag 30. juni 2011

Dette var kjipe greier...

Da har jeg sett Hulebjørnens klan - the movie... Og du vet det er et dårlig tegn når du tar deg selv i å sjekke filmcoveret for å sjekke hvor lenge filmen egentlig varer!

Jeg er alle fall utrolig glad for at jeg valgte å lese boken først, for filmen ville skremt meg fra å lese boken. Den er utrolig dårlig bygd opp (selv til 80-tallsfilm å være), og får overhode ikke frem noe som helst troverdig i fremstillingen av livet for 30.000 år siden.

Dette er ingen god film, men den kan til tider være morsom. Som for eksempel når legekvinnen Iza gjennom filmen går fra å være en ung kvinne til en gammel rallende kone. Det er ikke så mye som en troverdig rynke på gamla. Hun ser på mange måter kvikkere ut enn Ayla...

1,5 timers film på denne forseggjorte historien er i korteste laget, og de skummet raskt gjennom bokens høydepunkter, med noen kunstneriske friheter. Men jeg er uansett glad den ikke var lengre, bildene jeg har dannet meg i hodet er så mye bedre!

Ønsker du fremdeles å se den, har jeg ett stykk DVD jeg gjerne gir bort!

4 kommentarer:

 1. Jeg elsket filmen. Så masse at jeg kjøpte bok 1-5 i jordens barn serien. Jeg er litt redd no for at jeg blir meget skuffet. Men jeg reagert litt på at filmen var så annerledes enn det jeg har hørt boken skal være.

  SvarSlett
 2. Hvis du elsket filmen vil du nok få en real opptur av bøkene i alle fall:D

  SvarSlett
 3. Har du lest den siste og nyeste boka? Ventet så lenge på den at jeg er redd for å bli skuffet her... :P

  SvarSlett
 4. Har bare lest den første boken foreløpig, men har alle bortsett fra den nyeste stående i bokhylla:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...