tirsdag 28. juni 2011

Pusser opp bloggen

Jeg holder på å eksperimentere med ulike stiler og uttrykk, og lager en ny heading til bloggen. Det er jammen meg ikke enkelt å bestemme seg.

Så langt har det stått mellom følgende:Og:

Jeg ser ut til å lande på siste forslag, men jobber fremdeles litt med rammene rundt. Beklager derfor at det kan forekomme en del visuelle endringer her inne en periode!

4 kommentarer:

 1. Det er alltid spennende å eksperimentere litt med bloggutseende :) Alle de tre headerne var veldig fine, men de gir ganske forskjellige assosiasjoner. Så da er der jo bare spørs hvilke signaler du ønsker å sende ut. Jeg likte den øverste headeren best btv :)

  SvarSlett
 2. Ja, det er spennende å leke litt med det! :)
  Liker den jeg har nå, men den er kanskje ikke så universell som jeg egentlig vil ha det. Du liker den med tapet og de gamle bøkene best?

  SvarSlett
 3. Ja, jeg liker gamle ting, så derfor falt jeg for den øverste headeren. Men de andre to er også veldig fine. Den i midten virker mer moderne, og den siste var veldig søt.

  SvarSlett
 4. Kommer nok til å eksperimentere litt til. Har også sans for gamle ting:) Ønsker å ha et litt klassisk tidløst design som passer til de fleste bokomtalene her inne. Har forsøvrig fått øynene opp for mulighetene digital scrapbooking byr på, det er mye fint der ute. Kunsten er bare å velge;)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...