søndag 30. oktober 2011

Smakebit – “Demonenes by” av Cassandra Clare

Dette er første bok i ny fantasyserie om “Skyggejegerne”. Skyggejegerne er stort sett usynlige for mennesker, og tilbringer livet med å drepe demoner, og alt som truer menneskene. Side om side med vanlige mennesker lever nemlig demoner, vampyrer, alver og varulver.

Smakebit fra baksiden av boka:
“På diskotek I New York blir den 15-årige Clary Fray vitne til et mord. Men da hun skal melde fra om drapet blir liket borte, og morderne, som kaller seg skyggejegere, er usynlige for alle andre enn henne selv. Like etter blir moren hennes kidnappet og farlige demoner angriper Clary. Den gåtefulle skyggejegeren Jace drar henne med inn i en mystisk underverden hun ikke ante eksisterte. Hvem er egentlig moren hennes? Hvorfor angripes Clary av demoner? Og hvorfor er hun en av få som kan se verden slik den virkelig er?"

Jeg er godt i gang med boka, og har allerede gjort meg opp en mening. Denne kommer i en omtale på bloggen i svært nær fremtid!

Les flere smakebiter på Ladybugs blogg Flukten fra virkeligheten.

8 kommentarer:

 1. Gleder meg til å se hva du skriver om boka, Bra smakebit. Fikk meg til å få lyst til å lese den. Må legge meg til som følger på bloggen din. Elsker å lese bokblogger. =) Viss du går på http://bokverdami.blogspot.com/2011/10/smakebit-pa-ein-sndag-14.html kan du se min smakebit i dag. =)

  SvarSlett
 2. Takk for smakebit :-) Jeg har både denne og oppfølgeren i hylla, så jeg skal nok få lest dem etterhvert.

  SvarSlett
 3. Denne står på leselisten min også :) Blir spennende å se hva du synes. Nesten alle anmeldelser jeg har lest av denne serien har vært positive.

  SvarSlett
 4. Denne står på min leseliste og er bestilt fra Fylkesbiblioteket. Jeg gleder meg til å lese den!

  SvarSlett
 5. Denne boken har jeg såvidt begynt på for en stund siden men endte opp med å lese noe annet i steden(ikke fordi jeg syntes den var dårlig men jeg har det med å sjonglere med litt for mange bøker på en gang). Jeg har den engelske utgaven av boken forresten :)

  Gleder meg til din anmeldelse, May Brit(søsteren min har anmeldt boken på bloggen her).

  SvarSlett
 6. Så utdrag og anbefaling fra "Flukten fra virkeligheten" på bokcoveret faktisk:) Artig! Fikk denne boka i posten fra forlaget, og aldri hørt om den før. Liker coveret, syns den ser spennende ut!

  SvarSlett
 7. Spennende boka viker:) har sett denne på bokhandelen flere ganger,så kanskje på tide at jeg sjekke den ut :)

  SvarSlett
 8. Jeg så det faktisk ikke før i går selv :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...