Om bokbloggen

Som du kanskje skjønner, så elsker jeg å lese bøker. Det er vel hevet over enhver tvil, siden jeg tross alt dedikerer en bokblogg til temaet.

Per i dag har jeg ikke noe system i hvilke bøker jeg leser når. Jeg har mer eller mindre en stabel stående til enhver tid, som nok aldri kommer til å minke da nye bøker stadig kommer til. Jeg elsker å finne kupp på for eksempel loppemarked. Det er ikke alle der ute som setter like stor pris på gamle bøker, så man kan raskt få en bærepose med bøker til under hundrelappen. Mammutsalg, pocketslipp, et dypdykk i mammas bokhylle og anbefalinger fra venner har gjort at jeg ikke går tom med det første. Og bra er det, siden jeg har en ambisjon om å lage mitt eget lille husbibliotek.

Når det gjelder hvilke bøker jeg foretrekker, er det umulig å svare. For det varierer veldig fra dagsform til sjanger og forfatter. Noen prisvinnende bøker har jeg rett og slett kvittet meg med etter et par kapitler fordi jeg ikke likte forfatterens skrivemåte, andre bøker har overrasket meg positivt når jeg ventet det motsatte. Jeg forsøker å være åpen for nye bøker og forfattere, men noen ganger er det godt å bli servert det man forventer.

Jeg er ingen litteraturviter utover at jeg har lest utrolig mange bøker gjennom årene og har en viss erfaring med film- og bokanmeldelser. Med denne bokbloggen ønsker jeg imidlertid å gi subjektive omtaler av bøker jeg leser, og følge andre bokbloggere for å plukke opp anbefalinger og tips.

maybrit@gmail.com


Se også min LinkedIn profil.


Meld deg av nyhetsbrevetRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...