onsdag 14. november 2012

En utmerkelse - blogger jeg liker!

Her om dagen fikk jeg plutselig en utmerkelse fra Balders bokblogg. Han trekker frem fem litt mindre kjente blogger som han liker, og som han synes fortjener litt oppmerksomhet. Et flott konsept synes jeg, både fordi det er stas med en utmerkelse, men også fordi det er en kjekk måte å oppdage nye blogger på.

Jeg sender derfor stafettpinnen videre ved å liste opp fem blogger. Synes som Balder det er litt vanskelig å velge blogger med "få lesere", for det er jo litt vanskelig å måle. Så har derfor tatt utgangspunkt i blogger jeg liker og leser:

1. The Witch of the North
Dette er en av de bloggene jeg liker best. Både på grunn av hyppige oppdateringer og allsidig innhold, men også fordi det ser ut til at Anja og jeg har lik smak når det kommer til en del bøker!

2. Askeladden
Aktiv blogger som skriver mye og allsidig. Flink til å delta i de ulike "aktivitetene" bokbloggsfæren byr på, som for eksempel "En smakebit på søndag", og til å legge igjen kommentarer hos andre bloggere. Det er forøvrig noe jeg selv bør bli flinkere på, for det er jo så motiverende å skrive når du faktisk får respons fra "publikum"!

3. Kasipeiias bøker
Herlig blogg, rett og slett! Ikke bare gode omtaler, men også betraktninger og tanker rundt leselyst og litteratur.

4. KNIRK
Må nevnes, fordi Lise var en av de som motiverte meg til å begynne med bokblogging til å begynne med, via en tekst hun skrev i Bokklubbens medlemsblad om nettopp bokblogging. Bloggen/nettsiden hennes er også svært allsidig og god!

5. Migrating Coconuts - en bokblogg
Har et av de fineste header-bildene på bloggen sin. Skriver grundig og mye, gjerne om bøker på engelsk. Noe som minner meg på hvor mange flotte bøker som finnes der ute, som jeg burde lest, også på engelsk.

Håper du tar turen innom disse bloggene, hvis du ikke kjenner dem fra før! Håper også at noen av dere som får utmerkelsen, vil føre den videre!

Hvis du vil være med er reglene som følger: 
* Takke og linke til bloggeren man har fått awarden fra. 
* Gi utmerkelsen videre til fem blogger og gjøre dem oppmerksom på det. 
* Kopiere post it lappen og sette den på bloggen. 
* Det skal sendes til en ny blogg eller en blogg som ikke har så mange følgere ennå.7 kommentarer:

 1. Oi, takk for hyggelig oppmerksomhet, og ikke minst i et slikt fint selskap!

  SvarSlett
 2. Heisan,
  Fant bloggen din i bokblogger-lista og må bare få lov til å kommentere headeren din, som jeg rett og slett syns er annerledes og veldig pen :-) Igrunnen nettopp funnet bloggen din og hiver meg på som følger. Som deg er jeg altetende bokorm hvor vær, vind og føreforhold bestemmer hva jeg leser. Greit å være fleksibel :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det! Tok en titt innom siden din, slettes ikke verst den headeren heller;) Gjengjelder tjenesten, og slenger meg på som følger! Gleder meg til å lese fremtidige innlegg fra deg:)

   Slett
 3. Jeg følger fast et par av disse bloggene mens andre er jeg sporadisk innom, fine blogger alle sammen.

  SvarSlett
 4. Næmen, jeg motiverte deg til å skrive blogg - så FANTASTISK bra! Det var hyggelig å vite og takk for oppmerksomheten. Ble glad jeg.

  SvarSlett
 5. Jeg blir såå glad for en slik oppmerksomhet i en trist periode:). Jeg liker bloggen din veldig godt også:)

  SvarSlett
 6. Tusen takk! Veldig hyggelig at du liker bloggen min altså. Er enig om at vi har lik smak, så følger med på bloggen din også :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...